Роузи Хънтингтън-Уайтли е толкова секси, че просто няма как мъжете

...
Роузи Хънтингтън-Уайтли е толкова секси, че просто няма как мъжете
Коментари Харесай

Всички искат да са Роузи

Роузи Хънтингтън-Уайтли е толкоз секси, че просто няма по какъв начин мъжете да не завидят на Джейсън Стейтъм (точно както ние завиждаме на нея).

Поредното доказателство на изказванието ни е новата фотосесия на русокоската, с която промотира следващата си линия долни дрехи в колаборация с M&S. Роузи показа едвам три фрагмента в профила си в Instagram, които бяха задоволителни, с цел да провокират бурни реакции.

Като оставим мъжкото утвърждение и удовлетворение от гледката настрани, доста полярни дами също не скриха, че са огромни почитатели на модела и си мечтаят да наподобяват като нея.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Rosie HW (@rosiehw) на Окт 28, 2019 в 11:19 PDT

Хейли Бийбър разяснява, че се " нуждае " от това секси долни дрехи, а по-късно зададе риторичния въпрос " Кой е по-секси от теб? ", отговаряйки си сама - " Никой ".

Бившата футболна брачна половинка и певица Черил Коул също остана очарована от метода, по който наподобява Роузи, и шеговито попита от кое място можем да си купим освен бельото, само че и тяло, като нейното .
 Роузи Хънтингтън-Уайтли, смелите фантазии и по какъв начин ги е постигнала
Тайната на триумфа на Роузи Хънтингтън-Уайтли

Как да бъдем като нея

32-годишната Хънтингтън-Уайтли стана майка преди две години, когато подари Джейсъм Стейтъм със наследник. Днес обаче тя е по-секси от всеки път и сама признава, че след раждането се усеща доста по-уверена в себе си и метода, по който наподобява .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР