Ротацията ще се реализира през март, процесът се дискутира достатъчно

...
Ротацията ще се реализира през март, процесът се дискутира достатъчно
Коментари Харесай

Росен Желязков: Ротацията ще се реализира през март

" Ротацията ще се осъществя през март, процесът се дискутира задоволително намерено, транспарантно и предвидимо ", сподели пред публицисти в Благоевград ръководителят на Народното събрание Росен Желязков. Повод за визитата му в града е партийно заседание на ГЕРБ на регионално равнище, оповестява Българска телеграфна агенция. 

Той сподели, че не може разяснява решението на президента да не отиде на клетвата на новите конституционни съдии Десислава Атанасова и Борислав Белазелков, която се състоя през вчерашния ден. „ Това е негово решение, не мога да разясня президентската институция “, сподели Росен Желязков. 

Той сподели още, че не чака президентът да забави процедурата по ротация в държавното управление. „ Няма учредения за такова нещо “, означи Желязков.

На въпрос по кое време ще бъде подготвен тунел „ Железница “ на автомагистрала „ Струма “, ръководителят на Народното събрание сподели, че това е трябвало да стане преди повече от две години. „ По този въпрос се обърнете към министъра на районното развиване и към Агенция „ Пътна инфраструктура “. Ние от дълго време чакаме трафикът да се усили и да бъде пуснат тунелът, само че това е частичното решение. Голямото решение ще бъде, когато бъде пуснато и дефилето, само че това не го виждаме в средносрочна вероятност “, означи Росен Желязков. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР