Ротационният нападател в ЦСКА – Тони Уот, не спира да

...
Ротационният нападател в ЦСКА – Тони Уот, не спира да
Коментари Харесай

Резервен нападател в ЦСКА критикува остро Стивън Джерард

Ротационният нападател в ЦСКА – Тони Уот, не стопира да следи всичко, което се случва в родната му Шотландия, и по-точно в елита на островитянския футбол. Нападателят на столичния отбор разкритикува гневно мениджъра на Глазгоу Рейнджърс Стивън Джерард в Twitter, че не е пуснал Грег Стюарт като титуляр против Абърдийн, в чийто мач Рейнджърс направи тъждество – 2:2.

Отделно на неналичието му на игра, Стюарт остана и неизползвана запаса в сряда вечерта. Бившият нападател на Селтик, който играе в ЦСКА, бе изненадан от решението на мениджъра на Глазгоу Джерард, който не е пуснал в игра 29-годишния шотландец, макар че вкара два гола за тима си против Хартс през предишния уикенд.

Същевременно Уот поздрави Селтик за късно извоюваната победа против Хамилтън Академикъл на „ Селтик Парк” в сряда вечерта.

„ Грег Стюарт вкара два гола през уикенда и не му бе даден късмет да преследва нов гол – не разбирам футбола. Селтик 90-ата минута, супер”, написа в Twitter стрелецът на ЦСКА. Тони Уот влезе като запаса при успеха с 1:0 за Купата на България при визитата на Арда Кърджали.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР