Ротари клуб – Велико Търново, награди победителите в двата конкурса,

...
Ротари клуб – Велико Търново, награди победителите в двата конкурса,
Коментари Харесай

Наградиха победителите в два конкурса на Ротари клуб-Велико Търново

Ротари клуб – Велико Търново, награди спечелилите в двата състезанието, които бяха оповестени във връзка 80-ата годишнина от основаването на клуба. В конкуренцията “ Велико Търново – моето вдъхновение“ се включиха над 120 фотографи от цялата страна с над 500 фотоси. Деца от остарялата столица участваха в състезанието за рисунка „Моят Търновград“.

Мирослав Момински със своята фотография „Вечност“ е събрал най-вече точки от журито във фотоконкурса и стана победител в конкуренцията. Наградата му е в размер на 600 лева Втори е Даниел Балъков с фрагмента “ Мъгливи времена“. Той получи 400 лева Призът за класирания на трето място в размер на 200 лева отиде при Росен Димитров за фотографията му „Велико Търново“. Ротари клуб даде и една спомагателна премия. 200 лв. получи Владислав Манчев за фрагмента си „Търновско царско – Царевец“, който събра най-вече гласове от публиката във фейсбук страницата на Ротари клуб – В. Търново.

В състезанието за детска рисунка отличник е Мартин Христов. Второто и третото място са надлежно за Християна Бориславова и Георги Мицов. И трите деца са ученици на СУ „Емилиян Станев“. Наградите им са ваучери и книги за изобразително изкуство.

Победителите получиха своите награди от президента на Ротари клуб Росен Великов по време на огромния концерт „Ротари за великотърновци“, който се организира в петък -16 ноември, в Двореца на културата и спорта“.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР