Роспотребнадзор спря вноса на лимони от Турция от 3 ноември

...
Роспотребнадзор спря вноса на лимони от Турция от 3 ноември
Коментари Харесай

Русия спря лимоните от Турция заради опасност от отравяне

" Роспотребнадзор " спря вноса на лимони от Турция от 3 ноември поради високото наличие на пестициди в тях, написа на уеб страницата на съветската организацията, контролираща потребителските артикули.

" От 3 ноември 2021 година се стопира вносът на посочените хранителни артикули на територията на Руската федерация, с цел да се предотврати появяването и разпространяването на всеобщи неинфекциозни болести (отравяния) измежду популацията на Руската федерация ", гласи известието, представено от БГНЕС.
 С тази домашна напитка килограмите се топят стремително бързо С тази домашна напитка килограмите се топят стремително бързо
Всеки желае да наподобява добре, без да се подлага на строги диети. Топенето на непотребните килограми не постоянно обаче се оказва лесна задача...

Отбелязва се, че такива ограничения са подхванати по отношение на откриването на пестицида хлорпирифос в лимоните на Gonder Soguk, чиято централизация надвишава оптимално допустимото равнище.

Добавя се, че вносната продукция ще бъдат изтеглени от комерсиалната мрежа, като обстановката се управлява прецизно от " Роспотребнадзор ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР