Росица Маринова - майката на 9-годишния Стефан от Кардам, който

...
Росица Маринова - майката на 9-годишния Стефан от Кардам, който
Коментари Харесай

Бабата на отровените деца от Кардам: От сутрин майка им говореше с различни мъже

Росица Маринова - майката на 9-годишния Стефан от Кардам, който умря от натравяне, е избягала от фамилния дом. Тя е в неопределеност от 6 дни. За останалите 5 деца на дамата се грижат баба им и дядо им. Твърди се, че дамата е взела и спестяванията на фамилията, написа dnes.dir.bg.

Децата, бабата и дядото живеят в къща, странична от тяхната. Тя е предоставена и има прилични условия за живот. Парите, които Росица е взела, са от събрани детски надбавки, които получава месечно, а не от дарителската сметка, както се твърдеше.

" Видяхме я във вторник. Каза, че отива във Варна, с цел да вземе някакви документи за детето. Отидохме в Генерал Тошево, изтеглих си заплатата и й дадох 40 лв.. Качи се в таксито и потегли. В сряда сутринта ми се обади и ми сподели: " Майко, аз съм във Варна. Ще се прибера вечерта ".Телефоните й са изключени. Децата пробваха да се свържат с нея ", споделя майката на Росица - Стоянка Иванова.

Възрастната жена споделя, че щерка й непрекъснато говорела по телефона с разнообразни мъже. Мъжът й е в пандиза. Семейството се изхранва с детските надбавки и заплатата на Стоянка.

" Дарителската сметка е дейна. Майката няма достъп до нея. Кутиите не са отваряни, мислим на 29 декември да ги отворим. Тези средства са за ремонт на дома на децата ", съобщи основателят на дарителската акция Вили Димитрова.

" В петък бабата ми показа, че дамата я няма. Мислехме, че ще се вразуми и ще се прибере. Уведомил съм обществените и полицията. Те ще подхващат нужни ограничения. Децата са в положително положение, при бабата и дядото се усещат добре. Майката очевидно няма уговорката, последна безнаказаност от страна на майка на 5 деца ", разяснява кметът на Кардам Георги Събев.

Родители на Росица обявиха, че се отичат от щерка си и не желаят да беседва с нея. Те ще желаят цялостно настойничество над внуците си.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР