Росица Кирова отново не е могла да откаже на премиера

...
Росица Кирова отново не е могла да откаже на премиера
Коментари Харесай

„Не мога да откажа на премиера“ нямаше как да не оглави листа на ГЕРБ

Росица Кирова още веднъж не е могла да откаже на премиера и оглави депутатската листа на ГЕРБ във Видин. Кирова се прочу с това, че бе координатор на „ ИТН “ с водач Слави Трифонов, само че след возене с джипката и пиянство на кафе с Бойко Борисов на 1 септември 2020 година бе освободена от поста. Тогава Росица съобщи, че „ не можах да откажа на премиера “.
Разбира се изразът е изваден от подтекста на нейните пояснения, че е тръгнала с джипа, тъй като мислела единствено за Видин и видинчани.

„ Не можах да откажа на премиера “ към този момент има и ще получи нови интерпретации, някои няма да са приятни за Росица. Ще тръгне тънка нишка и към към момента мистериозната история с Мата Хари, която снима спалнята и чекмеджето на премиера, натъпкано с пачки и златни кюлчета.

Дали Борисов и е приказвал на Роси за партийната линия на ГЕРБ и за розовото бъдеще на родината, в което тя ще има огромна ролза или е приказвал нещо друго, само че тя очевидно не е могла да му откаже. Бил е безапелационен, това е ясно. И не е станало дума, че е желал да уязви Слави, да му натрие носа, като приласкае, да не кажем друга дума, негов кадър.

Кирова на собствен ред ще убеждава жителите на Видин и другите от женския от/ор на Борисов, че не е питемна за власт, а дава всичко, с цел да трансформира Видинско в процъвтяващ завършек на страната. Затова се хвърля – с другите – в дълбокия вир на огромната политика. Роси няма задни мисли, няма секрети проекти – никога – просто милее за родния край, а чичко Бойко се е появил в подобаващия час, на подобаващото място и тя не е могла да му откаже. Понякога с чичковците става по този начин. Но Борисов не е „ чичко-паричко “, да не сте посмели да си го помислите! Много е просташко и не се връзва с неговия профил. А дали Роси някой ден ще стане ПВП, както една стана ПКП знае евентуално единствено Галена и ретроградния Меркурий. Е, и министър председателят, естествено.

Пошла е посоката на разсъждения? Става дума за чисти връзки сред премиера и активистка в името на народа и Родината? Фройд е на друго мнение. Ние също. Имаме учредения.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР