Росица Кирилова вече не е първа младост, но още привлича

...
Росица Кирилова вече не е първа младост, но още привлича
Коментари Харесай

Роси Кирилова хваща окото и на 55

Росица Кирилова към този момент не е първа младост, само че още притегля мъжките погледи. Певицата, за която по соца се мълвеше, че е идеала за женска хубост на синковец №1 в Народна република България Владимир Живков, и до през днешния ден очарова мощния пол с безпределно дългите си крайници, снажната външност, опънатата кожа и почтената си усмивка. Несподелената обич на Тодор Живковия правоприемник стъпва като манекенка и ръси обаяние в големи дози.

Че Роси не е изгубила и грам от блясъка си, се убедиха през седмицата и папараците на „ Уикенд”. Фотографите ни я засякоха на централния столичен бул. „ Витоша”, където естрадната легенда се шляеше нехайно и горе-долу хвърляше взор към витрините на бутиците. Облечена с марково яке, чеп и минижуп и обута със скъпарски кожени боти „ UGG”, изпълнителката на „ Боса по асфалта” подмина няколко магазина преди пред очите й да попадне табела, информираща за огромни понижения на облекла и аксесоари. Привлечена от надписа, тя влезе в търговски обект, предлагащ продукцията на немска марка.

Във въпросния бутик Росица прегледа деликатно стоката, като вниманието и се спря на дънков гащеризон. Жената на поета Георги Начев взе дрехата в ръце, огледа я от всички страни, след което я върна на мястото й. Явно продуктът й се беше сторил прекомерно юношески. Без да си купи нищо, Кирилова напусна магазина и продължи по „ Витошка” в посока НДК. До края на разходката си тя се спря и пред още няколко витрини, на които имаше надписи „ Промоция” и „ Sale”.

Отличния си външен тип естрадната ветеранка дължи на положителния си ген, само че и на грижите, които поставя за тялото и лицето си. Преди Нова година скулите, брадичката и устните на звездата бяха инжектирани с хиалуронови филъри, което изтри всички бръчки от физиономията й.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР