„Росица Димитрова нямаше друг полезен ход, освен да подаде оставка

...
„Росица Димитрова нямаше друг полезен ход, освен да подаде оставка
Коментари Харесай

Цветанов защити Росица Димитрова

„ Росица Димитрова нямаше различен потребен ход, с изключение на да подаде оставка след всичко, което се изсипа върху нея. Тя работи повече от 20 години в обществената сфера и постоянно е била съпричастна. Това не значи, че ще я изгубим като специалист. Евентуално може да бъде назначена като консултант към ресора на Валери Симеонов, с цел да може да продължи да работи ", разяснява в „ Здравей, България " ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„ В Ню Йорк тя е спала в общежитието на консулството и не е похарчила нито лев от бюджета на страната, с цел да може да бъде в безценен хотел ", добави той.

" Росица Димитрова е имала планувана друга командировка, която не е била със средства от държавния бюджет. Три дни преди събитието е решено, че тя би трябвало да показа България на нужното високо равнище на 11-та сесия на Конференцията на страните по Конвенцията за правата на хората с увреждания в Ню Йорк. България е ръководител на форума за интервала 2017-2018 година и в това си качество провежда конференцията ", разясни още Цветанов.

По думите му тя е направила извънредно доста за хората с увреждания и постоянно е работила в полза на хората.
Министър Бисер Петков е издал заповедта за командировката, а по-късно процедурата се задейства от съответните чиновници по веригата към министерството.

Цветанов добави, че самият той заобикаля да лети в бизнес класа поради сходни спекулации, които могат да излязат в общественото пространство и внушенията, които се вършат по-късно.

Той разяснява и митинга на майките на деца с увреждания. Цветанов разясни, че постоянно е имало разговор с тях.
„ Има един бюджет, който би трябвало да бъде разпределен солидарно на всички нужни сфери. Има доста области, които са недофинансирани и това е проблем, който не е зародил в този момент ", разяснява той.

Цветанов разяснява и претенции избор на съмнение поради проблемите в областта на сигурността.
„ Мотивите на Българска социалистическа партия не дават отговор на желанието и упоритостите, които имат. Когато желаят един избор на съмнение, би трябвало да си предложил някаква опция. В претекстовете им има доста лъжи ", съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР