Росица Димитрова нямаше друг полезен ход, освен да подаде оставка

...
Росица Димитрова нямаше друг полезен ход, освен да подаде оставка
Коментари Харесай

Цветанов увери, че Росица Димитрова “няма да бъде изгубена като експерт“

Росица Димитрова нямаше различен потребен ход, с изключение на да подаде оставка след всичко, което се изсипа върху нея. Тя работи повече от 20 години в обществената сфера и постоянно е била съпричастна. Това не значи, че ще я изгубим като специалист. Евентуално може да бъде назначена като консултант към ресора на Валери Симеонов, с цел да може да продължи да работи, разяснява в четвъртък пред Нова телевизия ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Преди ден министър председателят Бойко Борисов одобри оставката на Димитрова, която посред абсурда с оставката на обществения министър Бисер Петков и недоволството на майките на деца с увреждания, се оказа на обществена конференция в Ню Йорк с билет за бизнес класа на стойност 8306 лв..

“В Ню Йорк тя е спала в общежитието на консулството и не е похарчила нито лев от бюджета на държавата”, съобщи Цветанов.

" Росица Димитрова е имала планувана друга командировка, която не е била със средства от държавния бюджет. Три дни преди събитието е решено, че тя би трябвало да показа България на нужното високо равнище на 11-та сесия на Конференцията на страните по Конвенцията за правата на хората с увреждания в Ню Йорк. България е ръководител на форума за интервала 2017-2018 година и в това си качество провежда конференцията ", разясни още Цветанов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР