Росица Александрова Кирева, която се оказа собственик на регистрираната в

...
Росица Александрова Кирева, която се оказа собственик на регистрираната в
Коментари Харесай

Собственик на фирмата, искаща 200 млн.лева за Пловдив-Бургас, се оказа ето тази журналистка!

Росица Александрова Кирева, която се оказа притежател на записаната в бургаския жк " Меден рудник " компания " РОС БГ " ЕООД, претендираща да получи от оперативните стратегии социална поръчка за модернизацията на жп линията Пловдив-Бургас сумата от 194 млн.лева, е основен редактор на районната радиостанция на " Дарик " в Хасково. 39-годишната дама е едноличен притежател на сдружението, което взе участие в една от най-големите публични поръчки в България. Родена е, живее и работи в Хасково.

Известна е в гилдията с второто си име - Александрова. В формалния уебсайт на " Дарик радио ", е посочена като  " основен редактор  и публицист с 14-годишен опит, 3 години от които в София. " Не е известно в миналото да се е занимавала с друго, с изключение на публицистика, както и да има инженерно или икономическо обучение. Живее на фамилни начала със Сейхан Асад Ахмед, с който е съучастник в " Одессаинвест 2012 " ООД.  Сейхан Ахмед развива непретенциозен строителен бизнес в Хасковския район, откри инспекция на " Флагман ".

Собственикът на жилището в панелката в  ж.к. " Меден рудник ", където е седалището на компанията, претендираща за сериозната социална поръчка, е Райно Стоянов. Той е племенник на хасковския юрист Димо Стоянов, който е едно от знаковите лица на Съюз на демократичните сили за Южна България.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР