Росен Плевнелиев за пръв път показа сина си от синоптичката

...
Росен Плевнелиев за пръв път показа сина си от синоптичката
Коментари Харесай

Плевнелиев и Деси показаха сина си за първи път СНИМКА

Росен Плевнелиев за пръв път сподели сина си от синоптичката Деси Банова 6 месеца след неговата поява на бял свят, написа HotArena.

Бившият президент гордо театралничи с дребния Йоан в комфортен ресторант, където се щракнал за спомен със свои другари, откакто обядвали дружно.

За фотоса майката Деси предпочела да остане отвън кадър и да се наслаждения на няколко мига успокоение, до момента в който мъжът й я анулира в дундуркането на бебето. Макар да е едвам на половин година, наследникът на Плевнелиев и Банова към този момент има деен обществен живот.

От напълно невръстна възраст той съпровожда родителите си по обеди и вечери в скъпи заведения за хранене, както и по почивки.

Фотографите на „ Ретро “ засякоха преди дни Плевнелиев да кара колата на жена си, вместо да се вози в лъскавото ауди, ръководено от водач. Очевидно навиците на експрезидента не са се трансформирали и той продължава да стопира като началник освен пред дома си.

Папараците на изданието видяха по какъв начин някогашният държавен глава паркира джипа си безусловно на сантиметри от входа на Нова тв. След като свърши работния си ангажимент там, той незабавно се насочи към фамилното жилище, с цел да анулира половинката си в грижите за бебока.

Семейство Плевнелиеви към този момент кроели проекти за лятната си отмора, като най-вероятно още веднъж щели да събират слънчеви лъчи на мира в прилежаща Гърция, където Росен има баровско имение. В началото той разгласи, че е трансферирал собствеността си на морската си хасиенда на Халкидики на синовете си от предходния си брак с Юлияна, само че все пак си е оставил малка врата и можел да продължи да го посещава с новото си семейство.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР