Росен Плевнелиев се оказа решителен тип – макар и да

...
Росен Плевнелиев се оказа решителен тип – макар и да
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев предлага брак на Деси на 14 февруари! Това ще е подарък и за рождения й ден №38!

Росен Плевнелиев се оказа съдбоносен вид – въпреки и да е гадже на Деси Банова от едвам няколко месеца, някогашният президент към този момент желае женитба с обичаната си! Влюбеният до уши милионер счита да й направи публично предложение точно на празника на влюбените Свети Валентин, разбра HotArena .

Цялата интимна спекулация на Плевнелиев и Банова стана публично притежание, откакто светската двойка призна задоволително сантиментални детайлности към връзката си в телевизионния ефир. Посветени в проектите на държавника обаче издадоха тайната, която двата икономисаха на феновете - Росен считал да изиска Деси за жена точно на 14.02 –Свети Валентин, и то в среднощ. Оказа се, че зад концепцията има прикрит смисъл – минута след предлагането настава 15-и февруари, когато синоптичката чества рожден ден №38 , писа „ Таблоид “.

Никой не се съмнява, че отговорът ще е „ да ”, подхилкват се колежките на Банова в Нова телевизия. Русокосата хубавица, разрушила не едно или две мъжки сърца, мечтаела да вдигнат женитба в Гърция – там, където възприятията й към Росен бликнали с цялостна мощ. Вероятно ритуалът ще се състои през идното лято, с цел да може младоженци и посетители да се насладят на красивото гръцко крайбрежие. За благополучие богатият й любим има голямо морско имение на третия ръкав на полуостров Халкидики , в което да се провежда сватбеното празненство.

Росен пък нямал никакви подозрения, че русокоската е дамата на живота му , изключително след тежките години на самотност и отчуждение с някогашната брачна половинка Юлияна. Ухиленият милионер самичък призна, че са дружно към този момент три месеца и са неразделни. Влюбената двойка споделя уикендите дружно със синовете на президента и с дъщеричката на синоптичката - Йоана, която доста харесвала новия си баща. Приятели и сътрудници на Плевнелиев били изумени какъв брой благополучен наподобява Росен, откогато е с русото прелъщение. Че президентът в действителност се е трансформирал към положително приказват и признанията му – „ Деси е най-нежната и красива жена, която в миналото съм срещал ”, гука влюбеният Росен.

 „ Отнесохме се доста правилно към всички. Ние сме свободни и имаме право да бъдем влюбени, да се обичаме. Оставаме отдадени на нашите прелестни дечица, другари ”, издекламира по тв приемника Росен Плевнелиев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР