Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България

...
Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев учи Деси Банова да кара ски

Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на... към профила учи Деси Банова да кара ски.

Двамата прекарали празниците на Банско, където синоптичката се качила на ските.

"Мога да се похваля с много сериозен прогрес на ските, тъй като имах доста добър ски преподавател. Преди 13 години на Алеко изкарах първото равнище, когато се научих да падам и да върша рало. Сега той се погрижи в действителност да напредна. Караше компактно зад мен и ме пазеше от доста положителните скиори, тъй като в такива обстановки е рисково ", описа в предаването „ На кафе” самата Деси Банова.

По думите й за първи път усетила адреналина от бързата скорост.

„ Наистина е доста хубаво. Има какво още да се желае, тъй че се надявам идващия път да бъда още по-добра ", добави Банова.

Синоптичката участвала на проведена среща на целия клас на съучениците на Росен Плевнелиев от седми до единадесети клас.

„ Наистина страхотни хора, които желаеха да се срещнат с мен. Много топло ме посрещнаха. Изкарахме една вълшебна нова година. Дай Боже и цялата година да е по този начин положителна и усмихната ", посочи още Деси Банова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР