Росен Плевнелиев оправда отсъствието на половинката си Деси Банова от

...
Росен Плевнелиев оправда отсъствието на половинката си Деси Банова от
Коментари Харесай

Плевнелиев: Чакам син от Деси! Президентът кръщава детето на бащата на синоптичката

Росен Плевнелиев оправда отсъствието на половинката си Деси Банова от церемонията по дипломирането на завършващите студенти в Американския университет в Благоевград с думите, че към този момент имала коремче и предпочитала да си почива. Близки до президента и някогашната синоптичка разкриват, че Плевнелиев забранил на новата си възлюбена обществени изяви, тъй като се тормозил хорската завист и хилядите погледи, вперени в тях, да не им донесат неприятен шанс.

Макар да бил удобен мъж, в последните години Росен от ден на ден вярвал в съществуването на вълшебства и уроки. Мисълта за тях го ужасявала, тъй като за пръв път от много време се чувствал спокоен и благополучен и се страхувал идилията да не завърши. Според бъдещия баща дефинитивно полът на бебчето бил мъжки и двамата с Деси към този момент избрали даже името. Първоначално лекарите ги подвели, че чакат момиченце, само че при последния надзорен обзор сменили мнението си. По въпрос по какъв начин да кръстят първия си общ правоприемник президентът и Банова нямали никакви различия, само че предпочитали за момента да запазят името в загадка и да изненадат всички с избора си в средата на септември месец, когато е терминът на русокоската. Плътно до нея била майка ѝ Лили, която даже си пуснала отпуск, с цел да може да ѝ прави компания и да ѝ оказва помощ в домакинските отговорности и грижите към щерка ѝ Йоанна.

Именно майката на Банова била индивидът, който пръв разкрил химията сред Росен и щерка си и я насърчила да стъпва самоуверено. Тя навила дъщеря си да прати първото известие на някогашния държавен глава след срещата им на премиите в памет на Стоян Камба през предходната година, с което тя декларирала благосклонностите си към него. Макар че ще става баща за четвърти път, президентът Росен Плевнелиев толкоз се вълнува от появяването на бебето от Деси Банова, че съпровожда някогашната синоптичка на всеки неин медицински обзор. Бебето ще се появи на бял свят в средата на септември – тъкмо година, откакто двама обществено оповестиха, че са влюбени един в различен. Преди няколко дни двамата отишли за следващ път в столична клиника за 3D видеозон. По време ехографията бременната при започване на петия месец Банова и Плевнелиев с боязън очаквали да научат пола на бебето. Ултразвуковото проучване леко разочаровало двойката, защото апаратъ посочил, че ще имат момче. Президентът и половинката му не скриха, че мечтаят за момиче. Щастливата бъдеща майка доверила пред колежките си, че двамата към този момент са избрали име на бебето. Росен Плевнелиев се развълнувал от изявление на Деси, в което тя признала, че доста й липсва татко й, умрял в разцвета на силите си преди години. В негова памет тя не чествала рождения си ден на 15 февруари. Трогнат, някогашния президент декларирал на синоптичката, че желае сина им да носи името на покойния й баща – Стоян.

„ Това е необикновен благ жест от един добър човек ”, не криела сълзите с Банова. 39-годишната Банова към този момент има една 7-годишна дъщеря Йоана, само че за първи път ще мине под венчилото. Плевнелиев пък има трима сина от брака си с някогашната си брачна половинка Юлияна и скрито се надявал на най-после да има и момиче. През 2015 година 54-годишният президент загуби първородното си момче Фил поради рядко заболяване на сърцето. Преди раждането обаче двойката ще подписа брак. Връзката на Плевнелиев и Банова се развива скорострелно. Двамата небрежно се залюбиха в края на предишното лято, сгодиха се около новогодишните празници, а през март оповестиха, че чакат дете.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР