Росен Плевнелиев: Изборът в неделя е между Силициевата долина и

...
Росен Плевнелиев: Изборът в неделя е между Силициевата долина и
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Изборът в неделя е между Силициевата долина и мини „Марица“


Росен Плевнелиев: Изборът в неделя е сред Силициевата котловина и мини „ Марица “.

Изборът в неделя е сред Силициевата котловина и мини „ Марица “, съобщи президентът на България (2012-2017) Росен Плевнелиев в утринния блок на Нова телевизия.

Той изрично съобщи, че ще гласоподава на втория тур и прикани всички да го създадат.

„ За мен няма спор, че би трябвало да се застана на страната на Европа против Азия, на Европа против Русия “, добави той.

„ Вижте кой е зад Ваня Григорова – комунисти, социалисти, един човек с медал от Путин, който от горната страна на всичко е разследван като заплаха за националната сигурност “, обясни мисълта си той.

„ Изборът е на първо място геополитически. Защото в случай че Путин вземе София, евентуално ще вземе и България “, сподели още президентът Плевнелиев.

Според него значимата година е 2026-а, когато следва огромната борба за бъдещето на България. Тогава завършва мандатът на настоящия президент Румен Радев, който евентуално ще осъществя личен план с упоритостта да стане министър-председател.

Това държавно управление ще оцелее дотогава, предвижда още Росен Плевнелиев и прикани премиера Николай Денков да си назначи представител, както и водачите на водещите партии в държавното управление да постъпят като водачите на тройната коалиция – Сергей Станишев, Симеон Сакскобургготски и Ахмед Доган, които се срещаха един път месечно намерено и пред медиите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР