Росен Плевнелиев и Соломон Паси дават пресконференция с обобщение на

...
Росен Плевнелиев и Соломон Паси дават пресконференция с обобщение на
Коментари Харесай

Плевнелиев и Паси с резултати от проведените срещи НА ЖИВО

Росен Плевнелиев и Соломон Паси дават конференция с резюме на резултатите от диалозите в партиите, които се отзоваха на поканата им за среща.

Сформирането на контактната група беше оповестена от водача на ГЕРБ Бойко Борисов по време на първата му конференция след парламентарните избори. Да вземат участие в диалозите писмени отводи изпратиха от „ Българска социалистическа партия за България “, „ Продължаваме Промяната “ и „ Демократична България “.

Днес се организира последната, заключителна среща сред контактната група, определена от ГЕРБ-СДС, и парламентарно показаните партии. Последни при медиаторите - Соломон Паси и Росен Плевнелиев, влизат от Движение за права и свободи. 

„ Благодарим за това, че сме дружно в един почтен и открит спор. Такъв, какъвто желаеме да забележим в Народно събрание ”. С тези думи Плевнелиев посрещна представителите на Движението за права и свободи.

„ За нас е чест и отговорност да откликнем на тази покана за разговор. Самият факт, че първата политическа мощ избра вас и господин Паси за тези диалози, е явен знак. В тези комплицирани времена отговорността ни пред българските жители за това да се излезе от политическата рецесия е извънредно огромна ", отвърна Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР