Росен Плевнелиев бе безмилостно жесток по нашумелите проблеми в България

...
Росен Плевнелиев бе безмилостно жесток по нашумелите проблеми в България
Коментари Харесай

Плевнелиев: Румен Радев ще се бори за втори мандат, за да избяга от правосъдието

Росен Плевнелиев бе безмилостно нечовечен по нашумелите проблеми в България в присъединяване по Нова тв тази заран. Той даде позиция във връзка ареста на Васил Божков и се изрече за СРС-тата с президента Румен Радев.

"След като прокуратурата може да стигне до президента, значи никой не е ваксиниран и тя може да стигне до всеки, който не съблюдава закона ", безапелационен е Плевнелиев.

"Притеснявам се не толкоз от свръхактивността или че показно се работи, а до каква степен тези медийни акции са подплатени всъщност с доказателства, че да има правдивост. Сумите са потресаващи, само че положителната вест е, че се работи, въпреки и късно.

Стига се до най-богатите хора, които са и най-влиятелни. Надявам се прокуратурата да работи по разпоредбите, а не просто да хвърля подозрения. Тези 500 милиона няма по какъв начин да се изпарят, би трябвало да ги върнем ", споделя във връзка укритите от Божков пари.

"Проверяващите органи от дълго време е трябвало да създадат оценка на риска, - от къде могат да се източат пари. Ако има опция посредством хазарт, опиати, оръжия да укриват пари - страната би трябвало да бъде фокусирана и да се работи. Отдавна е трябвало да се засилва някой и да се работи. Пак действаме постепенно. Ще забележим какво ще се случи с този сензитивен проблем ", добавя той.


По мотив слуховете, че още веднъж някой народен представител е лобирал той е безапелационен, че в случай че това е по този начин, значи имаме сериозен проблем и това лобиране е ощетило българите с милиони левове. "Органите на реда би трябвало да работят, бе значение дали е предприемач, президент или тъй наречените

През последните години следим такива образци, като Баневи, които имат съществени проблеми с органите на реда. Институции и медии е трябвало от дълго време да реагират на този сигнал и спор сред съдружници. Това, че прокуратурата се е задействала на сигнал от елементарен жител е добре ", безапелационен е Росен Плевнелиев.

По мотив изтеклите СРС-та с президента Румен Радев той е още по-категоричен. "По този проблем нещата са просташки, битови. В продължение на 3 години Румен Радев се вживяваше като морална опция. Виждате, че не е никаква опция, погазил е закона и е назначил своята другарка.

Ние би трябвало да знаем истината, тъй като президентът е нарушил закона. Апелирам към министъра на защитата който би трябвало да каже истината, тъй като разполага с всички документи и дали Румен Радев е нарушил закона като е назначил като ПР Деси Радева Всеки който е нарушил закона би трябвало да се знае ", показа Плевнелиев тази заран в ефира ан Нова телевизия.

И добави: "Той беше в спор с Народното събрание и държавното управление. Нищо друго не направи. Той има голям проблем. Заиграваше се с любовта на народа и сочеше другите, че работят с олигарсите, а той е чист. Сега идва моментът да забележим какво той свърши за обществото.

Главният човек не може да си мисли, че има цялостен имунитет. Той се провали и всичките му искания да бъде някаква опция се срутиха. Работеше за личния си имидж. Големи приказки извадени от наличие. Единственото, което правеше е да се бори за властта, да я вземе.

Радев ще се бори за втори мандат, с цел да избяга от правораздаване, защото е нарушил закона през 2014 година Ако той отиде на 9 май в Москва, както е заречен, той ще наруши трагично ползата на България ", заключи Плевнелиев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР