Росен Петров вече няма комплекси от външния си вид, установиха

...
Росен Петров вече няма комплекси от външния си вид, установиха
Коментари Харесай

Росен Петров се преобрази тотално, показа младо гадже СНИМКА

Росен Петров към този момент няма комплекси от външния си тип, откриха през обективите си папараците на „ Уикенд ”. Бившият народен представител носи гордо прясно ремонтирания си нос, за пластичната интервенция на който похарчи цели 60 000 лв.. Преди хирургичната интервенция в парижка клиника обонятелният орган бе безформена безформеност и стряскаше близките, от което самочувствието на стопанина му бе много намалено.

Както „ Уикенд ” писа в предишния брой, във Франция са присадили на Росен хрущял, който да държи ноздрите му повдигнати. Сега предстояли още няколко медицински интервенции, след които носът на тогавашния сив кардинал на Слави Трифонов щял да придобие още по-симпатични контури. И все още обаче водещият на предаването „ Операция: История ” по „ България он еър ” се радва на прилична визия.

Преди ден фотографи засякоха Петров на шопинг из столичния мол „ Сердика ”. 48-годишният ученик на полицейската академия в Симеоново обикаляше бутиците в комерсиалния център с младата си другарка Карина Видолова. Двамата към момента са щастливи дружно, на инат на тиражираните клюки, че са се разделили, и то дефинитивно. Скоро двойката означи 5 години, откогато са дружно. Красивата шуменка от дълго време живее на фамилни начала с Петров.

Клиенти на мола непрестанно се вторачваха в Росен, с цел да прегледат ремонта на носа му. Хората бяха мощно сюрпризирани да видят, че обонятелният орган на тв звездата още веднъж наподобява напълно човешки. Петров загуби представителния си външен тип преди 5 години, когато беше лице на „ Нека приказват ” по Би Ти Ви. Носът му беше деформиран при пиянско сборичкване – една костица се счупи подло и попадна в носоглътката, след което плътта се инфектира и стартира да се обезформя.

Самият Росен е разказвал пред „ Уикенд ”, при какви условия се е контузил. „ Един човек ме напсува, а мен напсуват ли ме, незабавно скачам и блъскам. Историята е пъклен глупава, тъпа напряко! Опитах се да го фрасна оня с глава, само че не го уцелих. Ударих го с носа си и той се размаза ”, споделял е в искрено изявление пред вестника ни тв водещият. При онзиденшната си обиколка из мол „ Сердика ” Росен съумя освен да разноски пред софиянци ремонтирания си обонятелен орган, само че и да се снабди с ново зимно яке. Топлата връхна дреха му определена от приятелката му, която е с цели 20 години по-млада от него и схваща от мода.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР