Росен Петров реши по трогателен начин да уважи своята майка.

...
Росен Петров реши по трогателен начин да уважи своята майка.
Коментари Харесай

Росен Петров кръсти дъщеря си на много важен човек за него

 Росен Петров реши по покъртителен метод да почете своята майка. Той кръсти дъщеричката си на нея.

50-годишният някогашен сценарист на Слави Трифонов посрещна първа рожба на 8 май в 20 ч. в столичната болница " Токуда ", а майка на бебето е 38-годишната Десислава Нешева. 

Момиченцето се родило с размери като по учебник – 3,100 кг и 50 см и носи името Славея, кръстено на майката на тв водещия - Станимирка. Любимата на Росен е лекар по генетика и създател на проучването за произхода на античните българи, а той води предаването " Операция история " по " България Он Еър ".

" Сбъдна се най-голямата за мен фантазия, а точно да стана майка! Появи се на бял свят, моята прелестна щерка! Искам да е най-много здрава и да пораства щастлива! Роско, благодаря ти, че създадохме едно прелестно дете! Обичам те “, написа Десислава в обществените мрежи.

След дълги години в несериозни връзки, най-вече с балерини, някогашният сценарист на Слави бе на път да се трансформира в остарял ерген. Точно, когато бе на крачка от по-сериозно обвръзване, все нещо все не му се получаваше във връзките. " Обикновено са дълготрайни. Единствено моята колебливост ми е попречила да направя по-сериозна крачка ", признавал е Петров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР