Росен Кирилов подава оставка като старши треньор на футболния Етър,

...
Росен Кирилов подава оставка като старши треньор на футболния Етър,
Коментари Харесай

Нова треньорска оставка на тим от футболния ни елит

Росен Кирилов подава оставка като старши треньор на футболния Етър, оповестяват сътрудниците от “Велико Търново спорт ”.

``
реклама

“Желанието ми е да си потегли, мисля че обстановката стана такава, че има потребност от смяна. Както към този момент споделих, има неизясненост и напрежение в клуба. Аз постоянно съм бил войник, само че не желая да ограбвам негативите ”, разяснява Росен Кирилов.

Той показа, че не има вяра някой от футболистите да не се е влагал на терена поради треньорска промяна. “Не имам вяра, че някой преднамерено няма да играе. Просто има голямо напрежение и върху играчите ”, добави Росен Кирилов.

Той към този момент е разговарял с някои от членовете на клубната администрация и ги е уведомил за решението си, а през днешния ден публично ще подава оставката си в клуба и ще се види с футболистите.

Вече е планувано съвещание на Управителния съвет на Етър, то ще бъде в сряда и ще прегледа всички належащи въпроси, обявиха от клуба.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР