Росен Желязков е новият номиниран за транспортен министър. Това съобщи

...
Росен Желязков е новият номиниран за транспортен министър. Това съобщи
Коментари Харесай

Росен Желязков е новият номиниран за министър на транспорта

Росен Желязков е новият номиниран за транспортен министър. Това заяви Волен Сидеров след съвещанието на Коалиционния съвет в Министерски съвет.
Припомням, че след нещастието край Своге, която лиши живота на 17 души, министър председателят Бойко Борисов изиска и получи оставките на трима министри - Ивайло Московски , Валентин Радев и Николай Нанков . Така се появиха искри сред съдружните сътрудници, че такива рокади се вършат без знанието на Обединените патриоти. Последваха два съдружни съвета, само че предходната седмица се стигна до поредна рокада.
Смяната се постанова, откакто предходната седмица номинираният за поста транспортен министър Александър Манолев си направи самоотвод и се отхвърли от поста.
Така през днешния ден на съдружния съвет се наложи да бъде разискван нов вид за правоприемник на Ивайло Московски. След близо два часа диалози е решено Росен Желязков да е новият министър на превоза.
Името на Желязков стана известно, когато през 2013 година избухна аферата с бюлетините в Костинброд, която съгласно първичните изказвания на прокуратурата е била опит за операция на предварителните парламентарни избори.
Желязков се оказа единственият обвинен по случая с претекст, че като основен секретар на Министерския съвет не е упражнил надзор върху бюлетините. Впоследствие обаче обвиняванията се оказаха несъстоятелни и той бе изцяло оправдан.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР