Росен Даскалов- основател на компанията SIN Cars, която може да се

...
Росен Даскалов- основател на компанията
SIN Cars, която може да се
Коментари Харесай

Оптимистично бъдеще за електрическия проект L City на Росен Даскалов

Росен Даскалов- създател на компанията SIN Cars, която може да се похвали с разработката и реализирането на свой собствен суперспортен автомобил, в това число и в спортен вид, на три континента, показа за първи път в България последните разработки на фирмата си и анонсира, че тя има серозни планове за бъдещето.

В центъра на София Кар Моторспорт в София, бяха показани два прототипни и напълно функциониращи автомобила с изцяло електрическо задвижване от семейството градски коли L City, както и първия представител на суперспортния SIN R1, закупен от българин.

Първият от електрическите автомобили, който беше представен по време на особено събитие през ноември през , демонстрира по допустимо най-нагледния начин главната концепция на концепцията L City, а точно оптимално опростената конструкция, надежните възли и задвижване и сериозните благоприятни условия за надграждане въз основата с допълнителни функционалности, включително частни конфигурации на структурата, персонализиране, консолидиране на различни като потенциал акумулатори и дори евентуално съоръжение със системи за автономно ръководство.

Вторият автомобил от фамилията L City представен през днешния ден е доразвита версия на дебютиралият на салона в Женева през тази година L City Utility, който демонстрира идеята на компанията за многофункционален градски транспортьор с достатъчен потенциал за превозването на петима възрастни и съществено количество багаж.

По време на провелото се през днешния ден събитие, Росен Даскалов сподели също по този начин и системата за директна замяна на батерийния модул на своите L City, като коментира, че тя е изключително елементарна като структура, само че обещава почти непрестанен експлоатационен период на приложимост на съответния електромобил.

"Това е нашето виждане за бъдещето ", коментира Даскалов. "Нашето виждане за транспортиране в градската среда, където замърсяването е най-голямо. Автомобилът е оптимално банален, без излишни компоненти, които да го създадат безценен. По този метод ние се борим да се позиционираме в най-ниските ценови нива на пазара "



През пролетта на идната година, по време на интернационалното ревю в Женева, SIN Cars ще показват ново попълнение в фамилията L City, а именно лекотоварен бус. Догодина се чака и премиерата на автомобил на същата платформа, който ще бъде оборудван с хибридна задвижваща система

През идващите 2 години, екипът на Росен Даскалов ще работи и върху различен план, а именно пътнически рейс с потенциал до 36 индивида, предопределен за приложимост в градска среда. Същата база ще бъде използвана за основаването на лекотоварен камион.

По отношение на производството на модулните си електрически автомобили, Росен Даскалов разяснява, че посредством на гъвкавата процедура, то може да се извършва безусловно на всички места, като първата сериозна поръчка е за Германия, където Даскалов разполага с нужната база за създаване на необходимите съоръжения за финалното сглобяване на колите.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР