Росен Чолов - Чолата, бившият мъж на актрисата от Под

...
Росен Чолов - Чолата, бившият мъж на актрисата от Под
Коментари Харесай

Осъдиха Чолата и бивша моделка, уреждали красавици за платен секс

Росен Чолов - Чолата, някогашният мъж на актрисата от " Под прикритие " Ирена Милянкова, и 23-годишна някогашна моделка получиха присъди от по 3 година условно от спецсъда в София, оповестява " 24 часа ". 

Тричленен състав с ръководител Андон Миталов призна през днешния ден следобяд Чолата и Полина И. за отговорни в това, че през 2014 година се сговорили да набират млади  и хубави девойки за сексуслуги. Чолата уговорил една от тях, а другояче давал имена и телефони на платежоспособни клиенти. С другите девойки по-често общувала Полина.

Съдията изброи имената на 9 девойки, с които тя говорила, с цел да вземат участие в платени секссрещи. Според следствието множеството мечтаели да покорят стилните сцени и някои в действителност станали моделки. Едни били подлъгвани и придумвани да се захванат с платена обич, а други сами предложили да продават телата си, с цел да печелят, станало ясно при разпитите на свидетелките. Те получавали по 400-500 лева на сеанс.

Делото е в спецсъда от 2016 година и бе гледано при закрити врата. То е второ за Чолов. За първи път той бе задържан на 26 ноември 2012 година, откакто бе упрекнат за началник на 4-членна група за набиране на девойки за проститутки и изкара 8 месеца в ареста. По това дело Полина е единствено очевидец, само че то още не е завършило.

Според прокуратурата, откакто на 7 август 2013 година излязъл на независимост по първото дело, Чолов схванал, че Полина, която тогава била студентка, урежда мераклии с хубавици за секс и й предлага " да движи нещата ". Срещи с девойките нормално се провеждали в заведение до НДК.

Полина е оправдана по едно от обвиняванията за държане на 7 гр дрога. Тя и Чолов би трябвало да платят по 15 000 лева санкция, както и няколко хиляди лв. разходи по делото. Наложени са  и пробационни ограничения за период от година и половина. Двамата остават на независимост без мярка за неотклонение. Присъдата им предстои на обжалване пред апелативния спецсъд в 15-дневен период.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР