Росен Ангелов е присъствал на разстрела в Нови Искър неволно,

...
Росен Ангелов е присъствал на разстрела в Нови Искър неволно,
Коментари Харесай

Детектив със сензационна версия за шесторното убийство в Нови Искър! Ролята на Росен Ангелов тотално се преобръща

Росен Ангелов е участвал на разстрела в Нови Искър несъзнателно, наложително и по-малко евентуално – в съучастничество. Това съобщи детективът Марин Маринов, представен от Дир.бг.

" Моята версия се гради на изнесената в медиите информация и някои диалози с хора, осведомени със следствието. В началото информацията по случая беше много разнопосочна и подвеждаща, както всички знаем. Моята версия се доближава до формалната на финала, само че има някои основни разлики с нея ", изясни Маринов.

" Росен Ангелов е участвал на разстрела на жертвите несъзнателно, наложително и по-малко евентуално – в съучастничество. Трудно ми е да дефинира дали при всички разстрели, само че вероятността за това е по-голяма, в сравнение с той еднолично и в развой, да е направил с посоченото оръжие едно от най-тежките в престъпната ни история, ликвидиране ", сподели детективът.

" Най-големи подозрения в формалната версия буди несъвместимостта сред психичния профил на педофил, с този на невъзмутим всеобщ палач, с прочувствена връзка с жена на междинна възраст. После идват детайлите и по самото „ самоубийство”, след които стигаме до нещо доста значимо в доказването на такова закононарушение – потвърден ли е претекстът! На фона на нереалното „ ликвидиране от страст”, изказванието „ отвод от съучастничество в квартирни кражби”, с следващо избиване нацяло семейство, звучи напряко неуместно ", безапелационен е Маринов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР