Рос Баркли разкри, че мениджърът Франк Лампард желае повече попадения

...
Рос Баркли разкри, че мениджърът Франк Лампард желае повече попадения
Коментари Харесай

Баркли: Халфовете на Челси вкарват заради Лампард

Рос Баркли разкри, че мениджърът Франк Лампард желае повече попадения от полузащитата на тима си през този сезон. Докато Тами Ейбрахам вкара седем от 12-те гола за „ сините” в Премиър лийг, то другите са добавени отМейсън Маунт и Н’Голо Канте.

Баркли призна, че головете на Маунт и Ейбрахам са в следствие от хубавичко им работа на тренировките. А съществена причина е Франк Лампард, който бе прочут с положителните си завършващи удари, до момента в който беше деен играч.

„ Виждаме Мейсън от полузащитата вкарва голове. Виждате Н’Голо вкара гол против Ливърпул. За халфовете е значимо да вкарват попадения, а аз се разписах в сряда за Купата”, разяснява Баркли.

„ Сезонът е в ранен стадий, само че халфовете би трябвало да работим още повече, с цел да вкарваме голове. Наслаждаваме се на израстването ни. Иска ми се да протоколирам повече минути, само че за тази цел би трябвало да работя още повече въз основата в Кобъм, с цел да се подобрявам”, разяснява Рос Баркли.

Халфът на Челси има три гола в 33-те си мача в Премиър лийг за „ сините”, откак дебаркира на „ Стамфорд Бридж” през януари 2018-а година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР