Рори Макилрой не беше единствената звезда от PGA Tour, която

...
Рори Макилрой не беше единствената звезда от PGA Tour, която
Коментари Харесай

Още звезди от PGA Tour реагираха на преместването на Джон Рам в LIV Golf

Рори Макилрой не беше единствената звезда от PGA Tour, която реагира на преместването на Джон Рам в LIV Golf в четвъртък, което провокира потрес в света на голфа.

За разлика от раздразнението сред двете страни преди няколко години, когато LIV голф стартира, играчите на PGA Tour схванаха решението, което Рам взе да премине към LIV, само че признаха, че то идва в сложен миг, защото Турът и публиката в Саудитска Арабия Инвестиционният фонд (PIF) има краен период до 31 декември да завърши партньорството си.

Рики Фаулър — който си партнира със звездата от LPGA Лекси Томпсън в тридневното Grant Thornton Invitational, което стартира в петък в в съгласие смесено отборно събитие сред двете обиколки — сподели, че към момента е любопитен да види дали обиколката и PIF могат да се спогодят.

„ Решението (на Рам) не ме визира безусловно, само че ще бъде забавно да забележим по какъв начин ще продължат да се развиват нещата “, сподели Фаулър, съгласно Асошиейтед прес. „ График на нещата, защото крайният...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР