Roomba i7+, най-новата и най-иновативната прахосмукачка-робот на компанията iRobot, вече

...
Roomba i7+, най-новата и най-иновативната прахосмукачка-робот на компанията iRobot, вече
Коментари Харесай

Най-иновативната прахосмукачка, създавана някога, вече е в България

Roomba i7+, най-новата и най-иновативната прахосмукачка-робот на компанията iRobot, към този момент е налична и в България.

“Чрез способността си да научава жилищните проекти и да се приспособява, както и да изпразва сама контейнера за отпадък, iRobot Roomba i7+ е най-иновативната прахосмукачка-робот създавана в миналото “, разяснява Колин Ангъл, ръководител и основен изпълнителен шеф на iRobot. “Този робот се приближава до фантазията ни за прахосмукачка-робот, с която се впуснахме в това премеждие преди 20 години “, прибавя още той.

С помощта на технология за интелигентно картографиране Imprint™, Roomba i7+ учи и прави карта на помещението, което би трябвало да почисти. Роботът запаметява до 10 жилищни проекта и имената на стаите в тях. Така, в случай че бъде изместен на различен етаж или в друго жилище, той ще разпознае местоположението и ще я почисти, както е инструктиран. Новата Roomba може да почиства съответно помещение (само всекидневната например) посредством гласова команда или конфигурация в мобилното приложение iRobot HOME.

Патентованата iRobot навигация iAdapt® 3.0 с технология vSLAM® оказва помощ на Roomba i7+ безпроблемно и дейно да се придвижва в жилището, като запомня къде към този момент е почистила. Когато завърши с чистенето, Roomba i7+ сама изпразва контейнера за отпадък в първата по рода си самопочистваща база Clean Base™, която се предлага в комплекта. Така потребителите не помнят за чистенето за седмици наред.

iRobot Roomba е единствената прахосмукачка-робот, която чисти с две гумени четки за разнообразни повърхности, които работят дружно, с цел да отстранят дейно мръсотията от твърди подови настилки и килими. Roomba i7+ автоматизирано настройва височината на почистващата глава, тъй че двете четки да се приспособяват към пода. Едната четка разчетква мръсотията от подовите настилки, а втората се движи в срещуположна посока, с цел да повдигне мръсотията. И вместо четки с косми, които е допустимо да пропуснат нечистотия или да се огънат, гъвкавите четки за разнообразни повърхности обгръщат пода и почистват всичко – от прахуляк и леки замърсявания до четина на домашни животни, коса и по-едри отпадъци.

Roomba i7+ сполучливо почиства пространството под мебелите, като употребява високо-ефективен филтър, който улавя до 99% полен, акари, кучешки и котешки алергени, а патентовата технология Dirt Detect™ разрешава чистенето на по-замърсените сектори. След края на почистващия цикъл Clean Map™ в приложението iRobot Home предлага доклад за свършената робота.

iRobot® е водеща международна компания в потребителската роботика, която предизвиква хората да споделят повече време с най-близките си хора. През далечната 2002 година iRobot® показва първата прахосмукачка-робот Roomba® и от този момент насам в целия свят се продават над 20 млн. роботи. Продуктовата линия на компанията, включваща категориите прахосмукачки-роботи с марка Roomba и подочистачки-роботи с марка Braava®, има най-модерни технологии за разчистване, картографиране и навигация. iRobot® основава своите роботи, следвайки концепцията за интелигентен дом.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР