Рони Ромеро, познат на публиката от изявите му с Rainbow,

...
Рони Ромеро, познат на публиката от изявите му с Rainbow,
Коментари Харесай

Рони Ромеро от Rainbow с първи концерт в България на фестивал в Монтана

Рони Ромеро, прочут на публиката от изявите му с Rainbow, ще пее за българската аудитория на фестивала " Изкуството е... ". Проявата е към този момент със седмо издание и има обществено обръщение - да откъсне младежите от пороците на днешния ден, да даде еднакъв късмет на всички деца да се допрян до културата.

Организатор на фестивала е фондация " Изкуството е... ", ръководена от Нелиан Николова. Нелиан е оперна певица, която в този момент се занимава с бизнес. Любопитно за нея е, че е родена в една и съща дата с излизането на първия брой от известен народен всекидневник. Това предопределя ориста й да е във фокуса на вниманието и да провежда потребни за обществото начинания.
Седмото издание на " Изкуството е... " ще бъде на 7 септември в Монтана. Освен Рони Ромеро, който е хедлайнер, на сцената ще се изявят и доста юношески рок банди от Северозапада, които ще потвърдят, че рокът е вечен и настоящ за младото потомство в България през днешния ден. Това е и задачата на Нелиан Николова - да откъсне децата в Монтана и останалите градове от района, от порочната просвета на пошлата музика и неприятните привички. Затова тя залага на рока, като контрапункт на други типове музика, които са по-комерсиални и с по-провокативни послания.
Нелиан декларира, че прави фестивала за хората. Най-вече за децата: " Както всички хора са чували, само че не знам до каква степен се замислят, всяко дете заслужава да има еднакъв късмет ".
В рамките на фестивала има срещи, уъркшопове, майсторски класове. Освен рок музика през годините акценти на фестивала в Монтана са били киноекранизациите на известни литературни произведения, като " Крадецът на праскови " и мюзикълите от Бродуей.
Всички, които желаят да се допрян до " Изкуството е... ", могат да го създадат на 7 септември в Монтана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР