Рони О'Съливан се надява, че приемането на диета с гладуване

...
Рони О'Съливан се надява, че приемането на диета с гладуване
Коментари Харесай

Рони О`Съливан разкрива строгата диета, която го е заредила с енергия на Световното първенство по снукър

Рони О'Съливан се надява, че приемането на диета с недояждане ще му помогне да влезе в историята на Световното състезание по снукър.

О’Съливан преследва рекордна осма корона в Крусибъл в Шефийлд, като се надява да изпревари с една Стивън Хендри. Той ще продължи своя четвъртфинален мач против Стюарт Бингам в сряда следобяд при резултат 4-4 след първата сесия във вторник.

Ракетата беше открит за персоналните си битки, които са му попречили осъществявания и го накара да разлюби играта. 48-годишният мъж е работил със спортния психиатър доктор Стив Питърс, с цел да му помогне да се оправи с „ ужасния тъмен свят “ на несъразмерното мислене и е взел медикаменти за справяне с безпокойството.

И в този момент той е приложил нов метод, с цел да се опита да си обезпечи друга купа и чека на спечелилия от £500 000. „ Просто върша това, което е вярно за мен “, изясни той, откакто победи Райън Дей в предходния кръг. „ Не е като да седна с някого и да обмисля кое е вярно, кое не и по какъв начин да доближи връх....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР