Рони О`Съливан намекна, че ще пропусне големите турнири през следващите

...
Рони О`Съливан намекна, че ще пропусне големите турнири през следващите
Коментари Харесай

Рони О`Съливан казва на шефовете на снукъра да `сключат сделката`, докато излага нови изисквания

Рони О`Съливан загатна, че ще пропусне огромните шампионати през идващите години, тъй като е " привързан " с друга работа.

О’Съливан се отдръпна от German Masters и Welsh Open тази година, с цел да даде приоритет на психологичното си здраве и да избегне театрална тресчица. 48-годишният футболист работи като анализатор за Eurosport и играе в изложбени мачове и спонсорски събития, а неотдавна претърпя победа с 6-0 от Марк Селби на Players’ Championship.

Той би трябвало да играе на сезона в Рияд World Masters of Snooker през март и ще се опита да завоюва рекордна осма купа от Световния шампионат в Крусибъл идващия месец. Но, говорейки пред BBC Wales, той очерта по какъв начин целите му са се трансформирали и за какво това ще се отрази на графика му през идващите години.

Попитан дали ще играе на Откритото състезание на Уелс идната година, О'Съливан сподели: „ Зависи. Това е нещо като първи пристигнал, първи обслужен с шампионати и промоутъри. Ако несъмнено ме желаят в събитие, тогава те би трябвало да се о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР