Рони О’Съливан зарадва хилядите фенове в зала “Кралица Елизабет” с

...
Рони О’Съливан зарадва хилядите фенове в зала “Кралица Елизабет” с
Коментари Харесай

Рони О’Съливан срази Тръмп в бляскав полуфинал в Хонконг

Рони О’Съливан зарадва хилядите почитатели в зала “Кралица Елизабет” с победа 6:5 над Джъд Тръмп в звезден полуфинален конфликт на супертурнира по снукър Хонконг Мастърс. Ракетата ще се изправи против Нийл Робъртсън в спор за купата и най-голямото парче от 315-те хиляди паунда награден фонд, предназначен за събитието, което се организира по случай 20-годишнината от независимостта на Хонконг от Англия.

Unbelievable semi between @judd147t and @ronnieo147 Ronnie will play @nr147 in the final tomorrow #hongkongmasters pic.twitter.com/snLqSEgpWs
— Grove Snooker (@grovesnooker) July 22, 2017
Гения от Чигуел пое рано контрола върху мача и след триумф в завързан и биткаджийски първи фрейм, направи брилянтен сенчъри брейк от 128 точки за 2:0. Третата партия също отиде на негова сметка след серия от 85, преди обаче Асото в колодата да стартира впечатляващ поврат. 136 точки за 3:1 помогнаха на Тръмп да “се отпуши” и в идващите елементи на мача точно той контролираше събитията на масата. Дори в биткаджийските партии той съумя да надделее, с цел да поведе първо с 4:3, а след това и с 5:4 посредством брейк от 54 точки. О’Съливан обаче направи 126 и вкара мача в съдбоносен фрейм, в който сподели стоманени нерви и разчисти на стойност 39, с цел да “открадне” успеха по последната черна топка.

Финалът на Хонконг Мастърс е в неделя, а по-рано през днешния ден Нийл Робъртсън отстрани любимеца на домакините Марко Фу с 6:4.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР