Рони О’Съливан загуби шансовете си за страхотния бонус от 1

...
Рони О’Съливан загуби шансовете си за страхотния бонус от 1
Коментари Харесай

“Случкар” разби милионната мечта на Рони О’Съливан

Рони О’Съливан загуби възможностите си за страхотния бонус от 1 милион паунда, полагащ се на всеки, вероятно спечелил всичките четири шампионата от веригата “Домашни нации” - откритите шампионати по снукър на Англия, Северна Ирландия, Уелс и Шотландия. Единствено Ракетата имаше опция за така наречен “Британски шлем”, защото сграбчи купата от English Open, само че в Белфаст отстъпи на 1/16-финалите от намиращия се на 82-ро място в международната класация Елиот Слесор, за който това бе най-голямата победа в кариерата.

HE'S DONE IT! Elliot Slessor dumps Ronnie O'Sullivan OUT of the #NorthernIrelandOpen after a 4-1 victory in Round Three! pic.twitter.com/hwstNctNyp
— Live Snooker (@Livesnooker) November 23, 2017
По подигравка на ориста преди началото на Откритото състезание на Северна Ирландия О’Съливан записа дрънканица против така наречен “случкари” в снукъра, които за него живуркат в международния тур и нямат капацитет за купа или задържане измежду най-хубавите в джентълменския спорт.

LATEST: A dominant second frame from O'Sullivan sees him make breaks of 45 & 41 to level up at one apiece. #NorthernIrelandOpen pic.twitter.com/ce8fOkTIRE
— Live Snooker (@Livesnooker) November 23, 2017
Именно в тази рубрика би трябвало да попада и Слесор, по мнението на О’Съливан, единствено че той самият се показа на задоволително положително равнище, с цел да отстрани Ракетата. В първия фрейм 82-ият в света направи халф-сенчъри брейк от 62, а Гения от Чигуел изравни на 1:1 с две мини серии от 45 и 41. Слесор завоюва третата партия, а в четвъртата груба непредизвикана неточност на О’Съливан евентуално предопредели крайния излаз - той не можа да осъществя черна от истинската позиция и надлежно съобщи фрейма на Слесор. 23-годишният англичанин пък не трепна в решителните мигове в идната партия и я взе трагично с резултат 70-44.

ONE AWAY: O'Sullivan on the brink as he misses a chance to turn the fourth frame around, concedes and hands Slessor a 3-1 advantage! #NorthernIrelandOpen pic.twitter.com/BIEIEBQwUV
— Live Snooker (@Livesnooker) November 23, 2017
Слесор за първи път влезе в заглавията на спортните медии по време на Откритото състезание на Индия, когато изхвърли Шон Мърфи и стигна четвъртфиналите. За да стигне до тази фаза за повторно този сезон, ще би трябвало да победи идващия си противник - Сам Крейги или Мей Ши Вен.

О’Съливан е следващият от “елита” - топ 16 на ранглистата - който напуща Белфаст преди осминафиналите, като малко преди него загуба записва и Нийл Робъртсън, който отстъпи с 3:4 на Робърт Милкинс.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР