Рони О’Съливан ще се изправи срещу Шон Мърфи във финала

...
Рони О’Съливан ще се изправи срещу Шон Мърфи във финала
Коментари Харесай

Рони срещу Мърфи във финала на “Шампион на шампионите”

Рони О’Съливан ще се изправи против Шон Мърфи във финала на един от най-престижните и мощни ранкинг шампионати по снукър “Шампион на шампионите”. Ракетата завоюва полуфиналния си двубой против Антъни Хамилтън с 6:2, като в него записа и невиждания сенчъри брейк номер 900 в кариерата си.

WATCH: The moment @ronnieo147 hit 900 centuries @188BET @ChampOfChamps #Ronnie900 pic.twitter.com/iWTxzbINtL
— ChampionofChampions (@ChampOfChamps) November 10, 2017
Участие във финала на О’Съливан в този шампионат не е никаква изненада, защото само през 2015-а той не се бори за купата, тъй като просто не взе присъединяване, до момента в който в останалите четири случая непроменяемо е в последната фаза. Единственото проваляне на О’Съливан в “Шампион на шампионите” е предходната година от Джон Хигинс в борбата за оценката, а другояче той и Мърфи не са се изправяли един против различен във край от 2009 година във към този момент несъществуващата Висша лига.

It's the 2017 @188BET @ChampOfChamps FINAL!

Shaun Murphy vs Ronnie O'Sullivan

Who are you going to be cheering for?

Watch LIVE on @ITV4 today from 12.45pm pic.twitter.com/XQoF7MdGXF
— ChampionofChampions (@ChampOfChamps) November 12, 2017
Мърфи пък стигна до финала след победа 6:4 над Люка Бресел в повтаряне на конфликта за купата в Шампионата на Китай. Магьосника не бе записвал нито една победа в “Шампион на шампионите” до момента в кариерата си, само че заслужи мястото си в последния мач в Ковънтри и ще се бори за трети път този сезон за ранкинг отличие - с изключение на в Китай, той загуби от Майкъл Уайт в “Пол Хънтър Класик”.

Финалът в “Рикох Арена” се играе до продобиване на 10 фрейма, като първата сесия е от 15:00 часа, а заключителната - от 21:00 часа българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР