Рони О’Съливан остана доволен от представянето си на супертурнира по

...
Рони О’Съливан остана доволен от представянето си на супертурнира по
Коментари Харесай

ОСъливан: Ще изгоря щеката си!

Рони О’Съливан остана удовлетворен от представянето си на супертурнира по снукър Хонконг Мастърс, макар че отстъпи с 3:6 във финала на Нийл Робъртсън пред 3000 души в зала “Кралица Елизабет”. Събитието се организира по случай 20-годишнината от независимостта на Хонконг от Англия и включи осем от най-хубавите майстори на щеката.

“Ако малко преди началото на шампионата ми бяхте споделили, че ще играя на край, щях да съм удовлетворен. Не желая да се извинявам, само че щеката ми… Веднага щом се прибера у дома, ще я изгоря. Свършено е с нея. Имаше избрани удари, които просто не можех да извършвам, тъй като тя напълно към този момент е изгубила надеждност, а аз нямам възприятие към нея. Оправиха я малко, само че не е същата и няма да стане. Предвид това, съм удовлетворен, просто би трябвало да почерпя позитивите от турнира”, сподели Рони, който макар проблемите с щеката направи най-големия брейк в Хонконг от 143 точки във финала против Робъртсън.

Като изключим демонстративните мачове, идната публична изява на О’Съливан ще бъде в Шампионата на Китай, провеждащ се сред 16 и 22 август.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР