Рони О’Съливан може и да не участва в много квалификационни

...
Рони О’Съливан може и да не участва в много квалификационни
Коментари Харесай

Рони пак е перфектен в квалификациите

Рони О’Съливан може и да не взе участие в доста квалификационни мачове, само че когато го прави, е просто безсърдечен и изцяло оправдава прякора си Ракетата. Гения от Чигуел записа безапелационен триумф с 5:0 над Кристофър Киогън и за малко повече от час си обезпечи място в главната скица на върнатия в календара ранкинг шампионат по снукър Шанхай Мастърс. Петкратният международен първенец направи серии от 52, 64, 77 и 50 по пътя към успеха, която е втора за него в пресявки през този сезон, откакто съкруши с 6:0 и Джерард Грийн по пътя към главната скица на Международния шампионат.

Джъд Тръмп също нямаше особени проблеми да преодолее своя противник в квалификациите за Шанхай - 5:2 против Джо Суейл, като и той не направи сенчъри, само че въпреки всичко се регистрира с брейкове от 62, 61, 68 и 52.
Голямата изненада пристигна от отпадането на Нийл Робъртсън, и то с 2:5 от Крис Тотен, за който това е дебютен сезон при експертите. Той заслужи тур картата си, с помощта на европейската купа за дилетанти в края на предходната акция и действително това му е първата победа като експерт.

Робъртсън стартира да демонстрира по-добри резултати този сезон, само че фактът, че няма да го гледаме в Шанхай, не му оказва помощ в устрема да заслужи място в “Мастърс” през януари 2018-а (засега е 18-и в листата с участниците и се постанова да се изкачи с още най-малко две места).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР