Роналдо се призна за виновен в укриването на данъци пред

...
Роналдо се призна за виновен в укриването на данъци пред
Коментари Харесай

Роналдо се призна за виновен в укриването на данъци пред съда в Мадрид

Роналдо се призна за отговорен в укриването на налози пред съда в Мадрид
Кристиано Роналдо бе санкциониран със 17 млн. евро и получи двугодишна присъда, откакто се призна за отговорен в укриването на налози в Испания, оповестиха от съда в Мадрид. Португалецът към този момент бе сключил договорка с испанските прокурори и данъчни управляващи, само че през днешния ден трябваше да се яви в съда, с цел да подпише съглашението.

Според испанските закони, присъдите до две години не се излежават в пандиза, в случай че Роналдо не извърши друго закононарушение. Появата му в съда търпя няколко минути, само че бе отразена от огромно медийно наличие в мадридския съд, като съдиите отхвърлиха молбата му да се свърже с тях посредством видео или да влезе в постройката през заден вход. Роналдо бе упрекнат в неплатени налози на обща стойност 12.9 млн. паунда сред 2011 и 2014, до момента в който бе състезател на Реал Мадрид.

Според информациите, 33-годишният футболист, който играе за Ювентус сега, не е заявил доход на стойност 25 млн. паунда от авторски права. Прокурорът също по този начин е обвинил португалеца в това, че е заявил прихода си от жилищен парцел, което в допълнение е свалило налога. Бившият съотборник на Роналдо в Реал Шаби Алонсо също бе в съда във вторник, упрекнат в данъчни измами от малко под 2 млн. паунда сред 2010 и 2012. Испанецът отхвърли обвиняванията и показа пред публицисти, че,,Всичко е наред “, когато дойде в Мадрид. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР