Роналдо: Нека не се заблуждаваме, моят гол беше най-добриятКристиано Роналдо

...
Роналдо: Нека не се заблуждаваме, моят гол беше най-добриятКристиано Роналдо
Коментари Харесай

Роналдо: Нека не се заблуждаваме, моят гол беше най-добрият

Роналдо: Нека не се заблуждаваме, моят гол беше най-хубавият
Кристиано Роналдо разяснява в Инстаграм решението на ФИФА за най-хубав гол през годината. Наградата на Ференц Пушкаш отиде при египетския нападател на Ливърпул Мохамед Салах.

,,Салах заслужаваше да завоюва оценката, само че дано не се заблуждаваме, моят гол беше най-хубавият. Не съм отчаян, че наградата отиде при различен състезател. Наградите са си награди…аз играя, с цел да спечелвам титли, не награди. Това са оценки, постоянно има спечелили и губещи. Това, което ме интересува е, че резервирах високото си равнище на игра към този момент 15 години “, приключи голмайсторът.

Попадението със задна ножица на португалеца в четвъртфиналния конфликт с Ювентус от Шампионската лига бе номинирано, само че остана зад изстрела с левия крайник на Мохамед Салах в горния ъгъл на вратата на Евертън през декември. 33-годишният футболист мина от Реал Мадрид в Ювентус през лятото, а,,бианконерите “ се изправят против Наполи в едно от дербитата на седмия кръг в италианската Серия А. Възпитаниците на Масимилиано Алегри са водачи във краткотрайното класиране точно пред тима от Неапол с задатък от три точки. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР