Роналдо искаше да спи с мен. Това твърди Александра Мендес

...
Роналдо искаше да спи с мен. Това твърди Александра Мендес
Коментари Харесай

Модел: Роналдо искаше да спи с мен

Роналдо искаше да спи с мен. Това твърди Александра Мендес от Венецуела. Моделът разкри в изявление за ATV, че си писала с него по WhatsApp.

Футболистът почнал да изпраща неприлични известия на хубавицата. Казвал ѝ, че е доста секси, даже ѝ заречен, че когато я види, ще й захапе дупето.

Дали с цел да събере повече популярност на негов тил или поради пари, Мендес взема решение да покаже тяхната преписка в Instagram. Малко по-късно обаче тя бе изненадващо изтрита.

Александра е безапелационна, че не писала на футболиста на „ Ювентус “ за секс, а той я потърсил. Тя посочи, че двамата не се познават персонално и след чатовете не са се срещнали. Въпреки това Роналдо ѝ намерил номера и ѝ изпратил няколко негови селфита.

Роналдо е благополучен – няма да лежи в пандиза

Кристиано още не е коментирал изявлението на модела. Преди ден той и приятелката му Джорджина Родригес отвориха публично клиниката за присаждане на коса, която е взаимен план с техни сътрудници.

Освен върху футбола и най-новия си бизнес, спортистът се е фокусирал и върху извънредна линия долни дрехи от неговата марка. Наскоро той разгласява клип, в който избира разнообразни десени дружно с екипа си.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР