Роналд Куман остана доволен от представянето на младите футболисти от

...
Роналд Куман остана доволен от представянето на младите футболисти от
Коментари Харесай

Куман: Общите ми впечатления от отбора са много добри

Роналд Куман остана удовлетворен от представянето на младите футболисти от Барселона, които имаха своя сериозен принос за триумфа над Виляреал с 4:0. Ето какво показа нидерландският експерт:

" Нужно е да разгледаме настрана играта на Фати. Много се веселя за него. Знаем, че е единствено на 17 години и би трябвало да продължи да се развива, а най-важното е да пораства непрекъснат. Понякога му липсва централизация. Който е гледал мача с Елче знае, че там не беше по този начин добър, както през днешния ден. Срещу Виляреал направи отличен мач. Радвам се за него, както и за Педри. И двамата ги чака ярко бъдеще.

Антоан Гризман и Меси могат да си сменят местата. Смятам, че това ще затрудни играта на всеки наш противник. Доволен съм от представянето на Антоан, а и на Лео. Говорихме си с хората от щаба и мога да потвърдя, че всички се радват и на цялостното отборно показване. Особено през първото полувреме. През втората част малко се забавихме във всички съставни елементи, само че това е първият ни турнирен мач, а общите усещания са доста положителни ", съобщи още някогашният централен бранител.
 Шампионски старт на сезона за Барселона, Фати свети с два гола
Шампионски старт на сезона за Барселона, Фати свети с два гола

Барселона гостува на Селта в идващия си мач от шампионата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР