Роналд Куман не крие желанието си в бъдеще да поеме

...
Роналд Куман не крие желанието си в бъдеще да поеме
Коментари Харесай

Куман се надява някой ден да поеме Барселона

Роналд Куман не крие желанието си в бъдеще да поеме отбора на Барселона. Сегашният ментор на националния тим на Нидерландия удостовери, че е отказал да бъде назначен през януари, когато управлението на „ каталунците “ уволни Ернесто Валверде.

"Да, бях потърсен от Барса. Но споделих "не ", тъй като повеждам националния тим на Нидерландия. След две години има опция да продължа. След Европейското състезание е момента за развиване. Не мога да напусна Нидерландия три месеца преди шампионата ", съобщи някогашният бранител на Барса в изявление за вестник „ Marca “.

"Не мисля, че беше неприятен миг да поема Барса. Просто имам задължения с Нидерландия. Барселона постоянно може да печели огромни титли, има доста положителни футболисти, както и опцията да притегля по-добри футболисти “, продължи той.

„ Ако бях без работа, естествено, всички знаят какво значи Барса. Няма значение от момента. Там, в Барселона, изживях най-хубавите си мигове като футболист и обичам доста града. Дано един ден повеждам Барса ", показа още Куман.

"Един тим се нуждае от футболист със скорост. Видяхте какъв брой проблеми аргументи Винисиус на Барса. Сега Барса няма футболист, който да придава дълбочина и да търси докосванията. В средата на терена разполагат с футболисти със сходни характерности. Видях по какъв начин Ансу Фати се оправя доста добре с бързината. Нуждаят се от футболист като него, тъй като останалите играят, с цел да получат топката на крайник ", показа мнението си някогашният ментор на Евертън и Саутхемптън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР