Ромският славей Софи Маринова се врече във вечна вярност на

...
Ромският славей Софи Маринова се врече във вечна вярност на
Коментари Харесай

Софка пръсна 20 бона за рокля за сватбата! Булчинската одежда на певицата обсипана с диаманти

Ромският славей Софи Маринова се врече във безконечна честност на обичания си Тодор Давидов – Гринго в рокля за близо 20 000 лв., разбра HotArena.

Певицата се бе накиприла в дизайнерска рокля на София Борисова, а горната част на одеждата бе обсипана с диаманти, което се оказа причина за високата цена.

И за сключването на граждански брак на 5 февруари Софка също бе с рокля на София, решена в някаква вариация на оранжевия цвят, с която по-скоро провокира насмешки. Одеждата изглеждаше като на ниска цена парцал, платен от Илиянци, а не на дизайнерски тоалет от класа.

Младото семейство събра другари и сътрудници на охолно сватбено празненство в столицата и призна,  че се усещат като във вълшебна приказка. „ Знаех си, че един ден ще имаме хубава женитба, но това тук е по-хубаво в сравнение с си го представях “, не сдържа страстите си Софи по време на празненството,писа „ ТелеграФ “.

По остарял български бит булката ритна менчето, с цел да схванат каква ще е първата рожба в фамилията им. Ако може да се има вяра на поверия, Софи и Гринго ще имат момче. Певицата съобщи, че доста желае да има щерка, до момента в който Гринго се радваше на новината за мъжко дете.

Софи се оказа фаворитка на своите сътрудници, които я почетоха за празника. Микрофона хванаха Славка Калчева, Тони Дачева, Глория, Константин, Илиян, Устата, Тони Стораро, Гери-Никол и други Булчинският букет се озова в ръцете на Бони. Купонът продължи до изгрев, а младоженците си пожелаха да са щастливи обичани и обичащи се, както в този ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР