Ромски своеволия в центъра на Пловдив. Така читател на Plovdiv24.bg

...
Ромски своеволия в центъра на Пловдив. Така читател на Plovdiv24.bg
Коментари Харесай

Ромски своеволия в центъра на Пловдив

Ромски произволи в центъра на Пловдив. Така четец на Plovdiv24.bg озаглави електронното си писмо до нас. Ето защо става дума:

" Здравейте! Обръщам се към вас по отношение на проблем, който несъмнено по естествен метод в нашата страна не може да бъде решен. Проблемът е следният - на ул. " Янко Сакъзов " 16, в къща (прилагам фотография на същата), са се самонастанили от година и повече ромско семейство или май е по-добре да кажем, ромски жанр.

Същите, преди да се заселят на този адрес, се бяха самонастанили в къща на адрес ул. " Янко Сакъзов " 10, която беше опожарена от въпросните човеци и вашата медия беше писала за този случай. Няколко сигнала съм подавал към органите на Министерство на вътрешните работи за навлизането на тези човеци в непозната благосъстоятелност, несъмнено без никакъв резултат, без даже да бъде изпратена кола за инспекция. По-притеснителното е, че децата им обикалят детските площадки в района пъпчасали, кашлящи, без майка им, с която мъчно се комуникира, че да има визия от какво са тези обриви и мен като здравно лице, това много ме смущава.От други жители в квартала разбрах и за наклонност на мъжете и дамите в това семейство да обикалят по дребните магазинчета в квартала и да си харесват разнообразни артикули. "

Сигналът е предаден на дирекция " Социална политика " към община Пловдив. От там се ангажираха да създадат инспекция.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР