Ромската певица ще влезе в столичното 119-о училище Михаил Арнаудов“,

...
Ромската певица ще влезе в столичното 119-о училище Михаил Арнаудов“,
Коментари Харесай

Софи Маринова става учителка, родителите бесни, не я искат при децата си!

Ромската певица ще влезе в столичното 119-о учебно заведение „ Михаил Арнаудов “, с цел да преподава знанията си по пеене на възпитаници в 4-и клас, научи HotArena.

Новото й амплоа провокира вълна от неодобрение измежду родителите, които се питата какво ще прави една ромка, представителка на чалга средите, в просветителната институция. Маринова ще е посетител по плана „ Твоят час “ – „ Песен без граници “.

Наблюдателен родител е споделил тази информация в обществените мрежи, а секунда по-късно тя бе забелязана и обсъждана от многото майки и бащи оставили децата си на отговорността на учебното заведение, написа „ България през днешния ден “.

Част от гневните мнения са: „ Изложиха се, очевидно няма кого да поканят към този момент “ и „ Коя е тази, кой гласоподава да влиза при децата ни “.

Не закъсня и отговорът от управлението, който дефинира Софи Маринова като реализатор с изключителна заложба, неосъществим диапазон на гласа и представител на България за „ Евровизия “.

След яростни разногласия събитието бе изтрито от уеб страницата на школото. Самата Софи изяснява, че среща ще има , само че след време, в този момент била отсрочена поради грипната почивка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР