Ромската перла Роксана заинтригува феновете си с предизвикателство. Певицата обяви

...
Ромската перла Роксана заинтригува феновете си с предизвикателство. Певицата обяви
Коментари Харесай

Роксана предизвика феновете за дует - slava.bg

Ромската перла Роксана заинтригува почитателите си с предизвикателство. Певицата разгласи в обществените мрежи надпреварата „ Пей с мен “.

Тя даде обещание да направи дует с един от своите фенове, а за задачата всеки искащ би трябвало да изпрати запис на свои осъществявания онлайн, с дълготрайност най-малко минута, на Viber и WhatsApp, както и на персонално известие в формалната й страница.

“От всички ще изберем най-хубавите, до момента в който останат трима. След това ще гласуваме и ще изберем дружно моята нова дуета половинка, с която ще запишем ария и ще заснемем клип “, посочи звездата на „ Пайнер “.
Певицата признава, че визията и стайлингът, както и театралното държание, също са от голяма важност, по тази причина насочва зов към всички да се постараят и да дадат най-хубавото от себе си, с цел да завоюват предизвикването.

Междувременно Роксана подвигна тостове за третата годишнина от сватбата със своя обичан Александър.

“От името на щастието и на любовта, си поисквам за нас, всичката наслада на този свят. Пътят ни да е дълъг дружно и всичките ни фантазии да се сбъдват с усмивка и лекост, както до момента. Пожелавам си любовта ни да не среща края в никакъв случай. Обичам те “, написа в Инстаграм тя.

Източник: Monitor
Снимка: Планета тв
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР