Ромската махала на пловдивското село Маноле е втрещена и шокирана

...
Ромската махала на пловдивското село Маноле е втрещена и шокирана
Коментари Харесай

Първа версия за кървавата баня с три трупа в Маноле СНИМКИ

Ромската махала на пловдивското село Маноле е втрещена и шокирана от двойното ликвидиране и самоубийство станало тази нощ.

Жертвите са 61 годишният Иван с прякор Гълъба и жена му Атанаска на 57 година Зетят, който ги е екзекутирал с противозаконната си пушка е Васко Запрянов, съобщи Блиц.бг.

Съпругата на килъра - Таня, е подала сигнал в полицията за зверството, а нейният брат Запрян, на който викали Панчо, е ранен в крайници.

Таня е работела в магазин, който са държали родителите ѝ.

В момента махала е отцепена от полиция и жандармерия в значителен периметър. Нито родственици, нито близки се позволяват до мястото на закононарушението.

Братовчедка описа, че в фамилията е имало много кавги. Съпругът е бил постоянно сърдит и ядосан. С жена му имат две деца - девойки на 10 и 16 години

Децата не са били очевидци на убийството. В момента те се намират в полицейския сектор.

Братовчедката на килъра споделя, че макар, че постоянно се ядосвал, Васко Запрянов бил положително момче. Грижил се за фамилията си и работел в строителството.

Снощният скандал и последвалите убийства евентуално са предизвикани от това, че за следващ път Таня се скарала със брачна половинка си и отишла да живее при родителите си, където била и тази нощ.

Никой не може да уточни каква е съответната причина за непрекъснатите кавги сред двамата, само че хора от селото допуснаха, че избитите родители честото са се месили в връзките сред съпрузите.

Снимка: БЛИЦ

Снимка: БЛИЦ

Снимка: bTV

Снимка: bTV

Снимка: bTV

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР