Ромска вендета, така определи обвиненията срещу него за блудство с

...
Ромска вендета, така определи обвиненията срещу него за блудство с
Коментари Харесай

Директорът от съда: Жертва съм на ромска вендета

Ромска вендета, по този начин дефинира обвиняванията против него за блудничество с малолетна ученичка шефът на учебното заведение в Ново Паничарево.

Той остава под домакински арест. Ако виновността на Христо Радев бъде потвърдена, може да бъде наказан на затвор от 2 до 8 години, оповестява NOVA.

Задържаха шеф за блудничество с ученичка

Баща даде 700 лева откуп, избави щерка си от сводник

На излизане от правосъдната зала 58-годишният мъж описа своята истина за случилото се. Твърди, че е станал жертва на вендета на три ромски фамилии, уличавани от него в обири. Сред тях съгласно него е и семейството на момичето, подало сигнала за блудничество.

В съда обаче стана ясно, че очевидци са удостоверили версията на 14-годишната госпожица. Тя направила и аудио запис. В него ясно се чува по какъв начин ученичката моли шефа да спре да я целува.

От тази заран учебното заведение в Ново Паничарево е с краткотрайно назначен шеф. А преподавателите не имат вяра в обвиняванията против Радев. В образователното заведение влизат психолози, които ще работят както с децата, по този начин и с учителите.

Прокуратурата разгласи, че се разпитват още три девойки, за които има подозрения,че в продължение на година също били пострадали от дейностите на шефа.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР