“Ромпетрол България“ през месец май увеличава отстъпката до 10 стотинки

...
“Ромпетрол България“ през месец май увеличава отстъпката до 10 стотинки
Коментари Харесай

Ромпетрол България дава до 10 ст. отстъпка на горива с клиентски карти

“Ромпетрол България “ през месец май усилва отстъпката до 10 стотинки за литър бензин и дизел за всички притежатели на потребителски карти. Те към този момент са дейни и могат да бъдат употребявани във всички бензиностанции на веригата.„ Картовата ни системата за отстъпки е изцяло възобновена след кибер офанзивата на която бяхме подложени. Като комплимент и признателност към нашите клиенти, всички техни притежатели могат да употребяват 10 стотинки отстъпка на литър, при зареждане на дизел или бензин “, заяви изпълнителният шеф на компанията Ивайло Трендафилов. Промоцията ще продължи до 31 май 2022 година

Същото важи и за новите клиенти. Карта за отстъпка може да се получи на каса във всеки обект на "Ромпетрол България " при зареждане на най-малко 25 литра бензин или дизел.

„ Ромпетрол България “ разполага с 59 бензиностанции в страната. Компанията е част от групата KMG International, притежавана напълно от KazMunayGas - националната петролна и газова компания на Казахстан. Групата оперира в Европа и Централна Азия в областта на търговията, преправянето и нефтохимическата индустрия, търговия на дребно и маркетинг, както и в други услуги в петролната промишленост. KMG International оперира в над 1000 точки на продажба в Румъния, България, Молдова и Грузия под марката "Ромпетрол ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР