Ромпетрол България дари 10 000 литра гориво в подкрепа на държавата

...
Ромпетрол България дари 10 000 литра гориво
в подкрепа на държавата
Коментари Харесай

Ромпетрол България дарява гориво в подкрепа на държавата в усилията за контрол на пандемията COVID-19

Ромпетрол България подари 10 000 литра гориво в поддръжка на страната в битката за контрол на пандемията Covid 19. Дарението се координира от Национално съдружие на общините в Република България (НСОРБ) и ще бъде разпределено според от нуждите на другите общини, засегнати от пандемията, а горивото може да бъде заредено на всяка бензиностанция Ромпетрол в страната.

"KMG International поддържа страните да минимизират резултатите от пандемията във всички наранени страни, където присъства марката Rompetrol. Сега, когато социалното разстояние се трансформира в норма, би трябвало да останем дружно, солидарни и да подкрепим всички обществени инициативи за превъзмогване на ситуацията, генерирана от Covid 19. Бензиностанциите на Rompetrol България продължават да работят при засилени мерки за сигурност. В подтекста на бързото развиване на ковид, основният приоритет на компанията е да гарантира отбраната и сигурността на своите чиновници и техните фамилии, както и на всички сътрудници и клиенти, които употребяват артикули и услуги на Rompetrol. " - сподели Ивайло Трендафилов, изпълнителен доректор на Ромпетрол България.

Мерките, които към този момент са приложени, са свързани с решенията, взети от държавата и Националния действен щаб за битка с пандемията. Ромпетрол България спазва всички оповестени рекомендации и ще съблюдава всички бъдещи ограничения, съгласно развитието на обстановката. В обектите на Ромпетрол се спазва строга стратегия за стерилизация на всеки час на директните, контактни повърхности: дръжките на всички порти на бензиностанцията, сервизните маси в магазина и терасата, касовите апарати, плотовете за подготвяне на кафе, външните елементи на гастро прозорците, клавиатурите, бутоните за автомивка и вакуумна система, бутоните за въздух, вода, помпи, устройствата за четене на карти за гориво, дръжки на револвери за гориво, всяко друго съоръжение, при което клиентът или служителят влизат в пряк контакт. Подът на магазина се почиства/измива най-малко четири пъти на ден (24 часа).

*Източник: Ромпетрол България
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР