Ромина и Дарко Тасевски се завърнаха окончателно в България заедно

...
Ромина и Дарко Тасевски се завърнаха окончателно в България заедно
Коментари Харесай

Мис България 2010 Ромина Тасевска: С Дарко готвим скромна сватба

Ромина и Дарко Тасевски се завърнаха дефинитивно в България дружно с трите си деца, разбра HotArena.

След 8 години в чужбина, фамилията се прибра. Последните 6 бяха прекарали в Тайланд. Когато вземат решение да заминат, поради кариерата на Дарко, то тази на Ромина е в епогея си. Прекъсва я, с цел да следват неговите фантазии. Понякога й е ставало мъчително, само че през тази пауза тя е родила трите си деца и общо взето не съжалява за взетите решения. Колкото до новия живот у нас, Ромина признава, че им е по-трудно да стартират от начало. В Тайланд всичко е било по-уредено и е имало спортни занимания за децата им, до момента в който тук всичко е лимитирано до възрасти, до които малчуганите към момента не са достигнали, писа „ България Днес “.

Преди да заминат за Израел двамата направиха скромна женитба, само че бяха дали поръчка, че когато щерка им Дария порасне, желаят тя да бъде шаферка на по-голяма венчавка. А дали към момента Ромина е на това мнение?

С всяка минала година от ден на ден се отдалечавам от тази мисъл. Аз съм се виждала в бяла рокля. Да, не е била мечтаната може би, само че за оня миг беше доста прелестно чувство. Животът към този момент в напълно друга посока ме отнесе. Не мога да си показва в този момент занапред да вършим огромно празненство, женитба.

 

Въпреки че ние към момента нямаме църковен брак. Това наложително би трябвало да се поправи, само че чак такова огромно мероприятие едва ли бихме създали “, отсича Мис България 2010.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР